Gør boligdrømmen til virkelighed i smuk kuperet natur ved Lille Dalby Bakker

Hvis du er på udkig efter en attraktiv byggegrund tæt på både Horsens, Vejle og E45, er Lille Dalby Bakker et rigtig godt bud. Her kan du gøre boligdrømmen til virkelighed: Med en unik placering midt i skøn natur og tæt på Hedensted by, blomstrer en ny bydel op med 500 moderne parceller og med plads til at leve det gode liv. Her kan du nyde naturens skiftende årstider, så snart du åbner døren. Børnene kan lege frit i trygge omgivelser, og hele familien har glæde af den direkte forbindelse til naturstier og sikre skoleveje. Alle vil føle sig hjemme i Lille Dalby Bakker.

Den første etape er en privat udstykning, og de 50 eksklusive byggegrunde sælges gennem Nybolig i Hedensted. Den anden etape er kommunal med 38 byggegrunde og sælges af Hedensted Kommune.

Etape 1: 50 nye naturskønne byggrunde

Salget af de første 50 eksklusive byggegrunde sælges gennem Nybolig Hedensted. På oversigten herover kan du se hvordan de specifikke grunde er placeret. Er du interesseret i at se priser og salgsvilkår, skal du klikke på den grønne knap, som åbner salgsside hos Nybolig Hedensted. Her kan du også se, hvilke grunde der er solgt og hvilke som er ledige.

Etape 2: 38 naturskønne byggegrunde

Opdatering: Alle 38 grunde på etape 2 er solgt. Men omkring efterårsferien 2020 sætter Hedensted Kommune etape 4 til salg med ca. 40 attraktive grunde.

Hedensted Kommune udbyder 38 attraktive byggegrunde til salg i en ny kommunal udstykning i Lille Dalby Bakker. På oversigten herover kan du se, hvordan de enkelte grunde er placeret.

Bemærk: Planen herover opdateres én gang om ugen. For at få den aktuelle oversigt over priser og grunde til salg, skal du klikke på den grønne knap herunder. Du kommer nu til byggegrunde.hedensted.dk