Leder du efter en byggegrund tæt på Horsens?

Står du og mangler en byggegrund tæt på Horsens by, så er Lille Dalby Bakker et rigtig godt bud. Lille Dalby Bakker er et attraktivt boligområde tæt på Horsens og Vejle beliggende mellem de to byer i Hedensted. At bo i Hedensted er et godt alternativ til at bo i en af de førnævnte store byer, især hvis man ønsker at have naturen tæt på.

Tæt på centrum og golfbanen

Hvis du overveje at købe en grund i Lille Dalby Bakker, vil du indse at du ikke har givet helt afkald på bylivet, ved at placere dig her i området. Hedensted centrum er blot 1.500 meter borte, som man kan klare på en meget kort cykeltur, eller en kort gåtur. Her finder man en masse dagligvarebutikker samt specialbutikker og muligheder for shopping.

Livet kan godt virke stressende og hele tiden foregå i et højt gear, hvis man er placeret inde midt i en af de større danske byer. Derfor kan det være rart at komme ud tættere på naturen, især hvis man er en ny børnefamilie med små børn, hvis man er en pensionist i sin bedste alder, eller bare har brug for at stresse af, når man kommer hjem fra jobbet.

Lille Dalby Bakker består af 8 etaper, hvor der efter planen skal være mellem 400 og 500 parcelhuse, rækkehuse og etageejendomme. Her på vores side er det, i samarbejdet med Nybolig, muligt at købe en byggegrund i vores dejlige område, og gøre din drømmebolig til virkelighed i et naturskønt område der tilgodeser alle.

Det er også her i centrum, at den lokale skole er beliggende samt børnehaver, vuggestuer og diverse sportsfaciliteter som Hedensted by kan byde på. Skolen er en mellemstor en af slagsen med 750 elever, imens den lokale SFO underholder omkring 300 børn.

Udover at være tæt på centrum, er området også tæt på den lokale golfbane. Golfbanen er placeret blot 500 meter væk, og giver derfor rig mulighed for at lave et hole-in-one på en dansk sommerdag.

Meget mere for pengene end i de store byer

Det er nærmest ved at blive moderne, at flytte tilbage til de mindre byer, i stedet for at samle sig i de pulserende storbyer. En af de klare årsager til dette, udover ønsket om større kontakt med naturen, er at man får langt mere for pengene i en mindre by som Hedensted, end hvis man havde valgt at bosætte sig i Horsens by.

Det har mange fordele, da du så har et større rådighedsbeløb til at bygge dit drømmehus, og stadig har penge til overs til det sidste finish. Heldigvis går du ikke på kompromis med meget, da både Horsens, Vejle og Århus er tæt på – alle med daglige afgange fra den lokale togstation, såfremt man ikke ønsker at køre selv.