Flotte grunde i Hedensted

Drømmer du om et nyt hjem? Og helst i rolige og flotte omgivelser? Så er Lille Dalby Bakker det helt rigtige sted for dig og din familie. Lille Dalby Bakker er et nyt lækkert boligområde med flere grunde i Hedensted, hvor du har mulighed for at købe en byggegrund og bygge dit drømmehus.

Tæt på Hedensteds hyggelige byliv

Byggegrundene er som nævnt beliggende i Hedensted. Nærmere bestemt 1,5 km fra Hedensted centrum. Hedensted er beliggende i Østjylland og ligger midtvejs mellem Horsens og Vejle. Byen har et godt handelsliv med et bredt udvalg af butikker, som gør, at man kan få fat i alle de nødvendige ting. Ligesom der er flere forskellige sportsfaciliterer og udbud, man kan benytte sig af.

Byen er dog heller ikke større end, at den lokale charme trives i bedste velgående, så man skal ikke blive forbavset over, at folk kender hinanden på kryds og tværs. Hvis man har behov for andre butikker eller flere kulturelle tilbud, så ligger Horsens og Vejle ikke længere væk, end at man kan komme derhen på et kvarter. Ligesom Aarhus kun er omkring 40 minutters køretid væk. Alt i alt har man altså at gøre med en drømmebeliggenhed.

Bo midt i naturen

Byggegrundene i Lille Dalby Bakker er placeret midt i den skønne natur. Du kommer til at have skov, bække og grønne arealer lige udenfor døren. Derudover går der en hjertesti gennem grundene, så man har mulighed for en masse gå- løbe- eller cykelture. Man kan fx også tage kikkerten med på en af sine gåture, da området er rigt på fugleliv, så det vil ikke være unormalt at vågne op til fuglenes skønsang. Der er altså rige muligheder for at komme ud og være aktiv i naturen.

Gennem de senere år er det blevet mere og mere populært at købe byggegrunde og opføre eget hus fremfor at købe en eksisterende villa, eksempelvis. Det har noget at gøre med, at folk på den måde selv har mulighed for at bygge og indrette lige, som de har lyst til, og man kan dermed tillade sig at være lige så kræsen, som man vil.

Går du derfor med en lille designerdrøm i maven, så er en byggegrund i Lille Dalby Bakker, en oplagt mulighed for at føre den ud i livet.

Et boligområde for alle

Grundene henvender sig til både familier, singler og ægtepar, ligesom unge såvel som gamle kan få gløde af området. Der ligger fx en skole 1,5 km derfra, som man nemt kan komme til via stisystemer og rolige skoleveje. Dertil ligger der en børnehave og en vuggestue et stenkast fra grundene. I området befinder der sig også en golfbane med både en 18-huls bane og en korthuls bane. Her er der altså rig mulighed for at tilbringe mange gode timer med at svinge sine køller og nyde de smukke omgivelser.